Uitleg persoonlijk profiel aanmaken


Uit ervaring zien wij, de makers van het MIS, dat persoonlijke profielen van bewoners erg mooie momenten opleveren. Zo’n persoonlijk profiel kan bestaan uit familiefoto’s, favoriete muziek, speciale afbeeldingen, spraakberichten en video’s. Een persoonlijk profiel maken wij, alleen, daar hebben wij u hulp bij nodig!

1. Hoe werkt het ?
Het aanmaken van een persoonlijk profiel kunt u doen aan de hand van een invulformulier. Dit formulier kunt u op twee manieren invullen:
A. Digitale versie; u kunt op www.interactiefschilderij.nl/persoonlijk-profiel-aanmaken/ het digitaal invullen. Wanneer u het digitaal invult komt het formulier direct bij ons terecht.
B. Papieren versie; u kunt het papier invulformulier terugvinden bij het MIS of u kunt het hier downloaden Invulformulier.pdf.

2. Hoe kan ik het ingevulde formulier inleveren ?
Er zijn twee manieren om het formulier bij ons in te leveren:
A. U kunt het formulier inleveren bij een verzorger op de afdeling. Die zorgt ervoor, dat het bij ons terecht komt.
B. De andere manier is om met uw telefoon een foto te maken van het ingevulde formulier. Deze foto vervolgens sturen via Whatsapp naar het volgende telefoonnummer 0612455448.

3. Hoe kan ik persoonlijke content aanleveren ?
Het ophalen van persoonlijke herinneringen kan erg waardevol zijn. Als u het leuk vindt dat uw dierbare ook persoonlijke foto’s kan bekijken. Bijvoorbeeld een trouwfoto, oude klassenfoto, familiefoto’s etc. Heeft u de foto’s digitaal? Zoja, dan kunt het volgende doen:
A. U kunt de digitale foto’s toesturen via de mail info@interactiefschilderij.nl
B. U kunt de foto’s versturen via Whatsapp naar 0612455448. Hieronder is met afbeeldingen uitgelegd hoe u dit kunt doen (Zie Stappenplan).
Als u de foto’s niet digitaal heeft, maar wel hardcopy. Dan kunt u deze het best aanleveren bij de verzorger op de afdeling. Vervolgens komt het bij ons terecht.

4. Stappenplan afbeeldingen versturen via Whatsapp

Stap 1 Voeg het telefoonnummer 0612455448 in uw telefooncontacten

Stap 2 Maak met uw telefoon een foto van het formulier of van de persoonlijke foto’s

Stap 3 Stuur deze foto’s via Whatsapp naar 0612455448

5. Hoe kan ik het persoonlijk profiel bekijken ?
Binnen uiterlijk twee weken verwerken wij uw informatie in het MIS. Wanneer het profiel klaarstaat krijgt u van ons bericht. Als u niet weet hoe u het persoonlijk profiel kan bekijken, dan kunt u het best de instructievideo bekijken www.interactiefschilderij.nl/instructies/

6. Hoe zit het met privacy ?
Wanneer wij informatie van u binnenkrijgen, dan gaan wij hier uiterst zorgvuldig mee om. De informatie wordt alleen getoond op de locatie waar de betreffende bewoner verblijft. Uw gegevens wordt uitdrukkelijk niet verstrekt aan derden, tenzij hiervoor toestemming is gegeven. Voor meer informatie over de privacy verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.

7. Contact
Mocht het zo zijn dat u er niet helemaal uitkomt, of u heeft andere vragen. Dan kan ten alle tijden met ons contact opgenomen worden. Via telefoonnummer 0612455448 of mail naar info@interactiefschilderij.nl.